Malmö Näringslivsdag

SAMARBETSPARTNERS

20 OKTOBER SLAGTHUSET MMX

MEDARRANGÖRER


MALMÖ STAD

Malmö Näringslivsgala är en av de verkliga höjdpunkterna under året i Malmö. Den ger oss en möjlighet att uppmärksamma det dynamiska näringslivsklimatet vi har i staden och att belöna framgångsrika företag och företagare. Dessutom ger den oss alla ett underbart tillfälle att få träffas – både på dagen med dess inspirerande föreläsningar och på kvällen med mingel och galashow. Men allt detta hade inte varit möjligt utan ett härligt samarbete med våra arrangörer, partners och sponsorer.

malmostad.se

SWEDBANK

Swedbank har alltid funnits med som en naturlig och aktiv partner för det lokala näringslivet runt om i landet. Genom vårt engagemang i Malmö Näringslivsdag vill vi visa på vikten av ett rikt entreprenörskap i regionen samt uppmuntra och belöna framgångsrikt företagande.

swedbank.se

ALMI

Almi investerar i framtida tillväxt. Det gör vi genom att erbjuda lån, riskkapital och rådgivning i företagandets alla faser. Det kan gälla en idé om en ny vara eller tjänst, att starta ett nytt företag eller att utveckla ett befintligt företag. För oss är kundernas framgång syftet med hela vår verksamhet. Vi vill därför, genom Malmö Näringslivsdag, bidra till att lyfta fram framgångsrika företag som i sin tur kan inspirera nya företag att etablera sig och befintliga företag att utvecklas.

almi.se/skane

PARTNERS


PWC

Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra kunder! PwC är marknadsledande inom revision och affärsrådgivning och våra kunder utgörs av allt från mindre och medelstora, främst lokala företag, till de globala företagen. Med andra ord Malmös näringsliv. Som marknadsledande i vår bransch strävar PwC efter att vara en aktiv aktör i utvecklingen av ett framgångsrikt och hållbart näringsliv i Malmö. Vi har delat in vårt hållbarhetsarbete i områdena; miljö & klimat, medarbetare, marknad samt samhällsengagemang. Dessa områden är alla beaktade på olika sätt när Malmös framgångsrika företag och företagare uppmärksammas på Malmös näringslivsgala. Det är därför en självklarhet – och med stolthet – PwC är en del av Malmös näringslivsdag.

pwc.se

VINGE

Vinge är 300 av Sveriges främsta jurister. Tillsammans erbjuder vi en kompetens och erfarenhet som omfattar affärsjuridikens alla huvudspår och förgreningar. Genom att omsätta utmaningar till möjligheter hjälper vi våra klienter att nå sina mål. Kort sagt. Om du vet vart du vill så vet vi hur du kommer dit. Vinge visar vägen.

vinge.se

WIHLBORGS

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen. Varje dag går 50 000 människor till jobbet i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum och byggnader skapade av oss. Ju bättre våra städer mår, desto bättre är det för våra kunder, och därmed för oss. Därför är vi stolta över att vara partner till Malmö Näringslivsgala – ett viktigt initiativ som uppmärksammar några av alla de fantastiska bolag som finns här och inspirerar till nya satsningar och nya framgångshistorier.

wihlborgs.se

MEDIASPONSOR


SYDSVENSKAN

Sydsvenskan delar tillsammans med Malmö stad ut priset Årets näringslivsrookie i Malmö. Prissumman är 30 000 kr. Vi är övergripande mediepartner och står värd för minglet för de nominerade på Malmö Live. Näringslivsgalan med både ett dags- och ett kvällsprogram är en mycket bra arrangemang som lyfter det framgångsrika företagandet och den entreprenörskraft som finns i vår region. Det är för Sydsvenskan självklart att stötta ett arrangemang som på detta sätt belyser kraften i vår region.

sydsvenskan.se

VENUEPARTNERS


CLARION HOTEL & CONGRESS MALMÖ LIVE

Det är en stor ära för oss på Clarion Hotel & Congress Malmö Live att får vara venuepartner till Malmö Näringslivsgala. Det är tack vara det lokala näringslivet och Malmöbon som vi lyckats skapa Malmös nya vardagsrum med skybar och nya matupplevelser i både Kitchen & Table och Eatery Social Taqueria. Mötesplatsen är unik och erbjuder enorm flexibilitet för kongress, konferens och evenemang. Tillsammans med våra 444 hotellrum öppnar Malmö upp för helt nya möjligheter som gynnar näringslivet många sätt.

clarionlive.se

TEKNIKPARTNER


EVENEMANGSTEKNIK

Evenemangsteknik levererar ljud-, ljus- och bildutrustning för praktiskt taget alla typer av händelser och evenemang. Kreativitet, planering och noggrannhet präglar vårt arbete och med många års erfarenhet garanterar vi en komplett upplevelse. Vår styrka ligger i helhetslösningar där du som kund ställer högra krav på funktionalitet, design och ett lyckat genomförande. Vi har ett kompetent team med gedigen erfarenhet som är vana att jobba under varierande förutsättningar.

evenemangsteknik.se

PRINTPARTNER


EXAKTA

Exakta med sina 240 medarbetare är en grafisk koncern med huvudkontor i Malmö. Utöver rena tryckeritjänster såsom offset- digital- och storformatstryck erbjuder vi en helhet anpassad för de flesta bolags kommunikationsbehov. Allt från beslutsstöd (BI) inför kommande marknadsaktiviteter till beställningsportaler, lagerhållning och distribution. Behöver ni hjälp med form och layout så hjälper vår produktionsbyrå er. Vi kallar det Print and Beyond!

exakta.se

SPONSORER


FASTIGHETSBYRÅN

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar vi omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. I Malmö är vi en av de 3 stora aktörerna, men vi har inget intresse av att slå oss till ro, en vilja att ständigt utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision: “Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt”.

https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/

 

VA SYD

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år.

vasyd.se

POOLIA

Poolias affärsidé är att förse företag och organisationer med den kompetens som, tillfälligt eller permanent, tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän. Ända sedan 1989 har Poolia försett företag och organisationer med nya medarbetare. Vår långa erfarenhet gör att vi verkligen kan vårt jobb.

poolia.se

MED STÖD AV


SPARBANKSSTIFTELSEN

Sparbanksstiftelsen Skåne har under lång tid lämnat stöd till idrott, kultur, utbildning, näringsliv och forskning. Med hjälp av detta ekonomiska stöd genomförs många projekt med starkt samhällsengagemang i Skåne. Att vara delaktig i Malmö Näringslivsgala är ett sätt för Stiftelsen att visa sitt engagemang i projekt inom det regionala näringslivet och samtidigt inspirera till framtida kontakter med Stiftelsen.

sparbanksstiftelsenskane.se

MALMÖ LIVE KONSERTHUS

På Malmös bästa läge öppnade Malmö Live den 2 maj 2015 – stadens nya mötesplats med konserthus, kongressanläggning och hotell, där musiken är navet. Malmö Live Konserthus är verksamheten i det nya konserthuset med uppdrag att ytterligare profilera Malmö som musikstad och göra Malmö Live till ett offentligt rum och en mötesplats med angelägna, underhållande och tankeväckande program. I Malmö Live Konserthus ingår också Malmö SymfoniOrkester.

malmolive.se/malmo-live-konserthus-ab

 

Scroll to top