Malmö Näringslivsdag

OM NÄRINGSLIVSDAGEN

20 OKTOBER SLAGTHUSET MMX

Malmö Näringslivsdag har länge varit en del av Malmö Näringslivsgala. Näringslivsdagen och galan syftar till att samla och spegla Malmös näringsliv bland annat avseende utmaningar, trender, framgångar, innovation, motgångar, entreprenörskap och nätverkande.

De båda eventen har tidigare ägt rum samma dag. På näringslivsgalan hyllas näringslivet. Priser delas ut till extraordinära händelser, prestationer och insatser i flertalet kategorier som är öppna för vem som helst att bi nominerad till.

På näringslivsdagen står däremot inspiration, entreprenörskap, innovation och nätverk högst på agendan. Näringslivsdagen erbjuder ett forum för näringslivet där möten, nätverkande, varumärkesbyggande, kunskap, utveckling, trendsättning och framtiden står i fokus. Hela näringslivet får en plats och det skapas möjligheter för er som företag att utvecklas och nå nya framgångar.

Från och med i år delas arrangemangen upp. Näringslivsdagen äger rum i oktober 2020 och Näringslivsgalan äger rum i februari 2021.

Hur hänger de två eventen ihop?
Malmös näringsliv är stort, varierat, dynamiskt och förändringar sker i snabb takt. För att de båda eventen ska vara aktuella och relevanta samtidigt som de tydligt hänger ihop delas de from i år upp på två separata event. Eventen kopplas ihop genom näringslivets ”vardag” är fokus på dagen medan belöning och priser för året som gått står i fokus på galan. Malmö Näringslivsdag äger dessutom rum under den period då den öppna nomineringsprocessen pågår till galans priskategorier.

Scroll to top